5 legjobb online kaszinó jatekok

Home » 5 legjobb online kaszinó jatekok
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

A legnépszerűbb kaszinó játékok

A kaszinó és a kaszinó játékok rendkívül népszerűek a világ minden táján, a legizgalmasabb filmek legjobb jelenetei gyakran kaszinókban, esetleg játék közben játszódnak. De nem kell James Bondnak lenned ahhoz, hogy kaszinó játékokkal játssz! Ha eddig nem mertél belevágni a szerencsejátékok élvezetébe, most segítünk: itt megismerhetsz néhány alapszabályt. Mindig ügyelj azonban arra, hogy a szerencsejátékok élvezete ne lépjen túl a játékok szintjén, és ha úgy érzed, hogy elveszted a kontrollt, feltétlenül kérj segítséget.

A kaszinó játékok legnépszerűbbjei: a nyerőgépek

A nyerőgépeket bátran nevezhetjük a legnépszerűbb kaszinó játékoknak. Egyszerű játékmenetük, látványos kidolgozottságuk és nagy RTP-jük, vagyis magas nyerési esélyük miatt sok játékos kedvencei akár az egyszerűbb, három tárcsás gyümölcsös gépek, akár a kissé bonyolultabb, játékvonalakat is kombináló megaways gépek.

A játék menete a következő: a gép tárcsáin különböző ábrák láthatók. A tét megtétele és a nyerővonal kiválasztása után egy kar meghúzásával vagy egy gomb megnyomásával lehet elindítani a tárcsák forgását. Ha a tárcsák nyerő kombinációban állnak meg, például három egyforma ábra látható az általad megjátszott nyerővonalon, akkor nyertél.

A kaszinó játékok legelegánsabbaj: a rulett

Ha a rulettra gondolunk, azonnal jól öltözött emberek képe jelenik meg a szemünk előtt, talán mert maga a rulett szó is francia eredetű, kis kereket jelent. A rulett pedig valóban egy 36 vagy 37 rekeszes kis kerékből, a kerékben körbe-körbe futó csontgolyóból és egy zöld, mezőkre osztott posztóból áll. A posztón látható belső és külső mezőkre lehet elhelyezni a tétet vagy a kombinációkat: fogadhatunk például arra, hogy a következő szám piros vagy fekete, páros vagy páratlan lesz-e, de fogadhatunk akár magára a következő számra is, amelyet az a rekesz határoz meg, ahol a csontgolyó megáll. A rekeszek számának eltérése pedig abból adódik, hogy az európai kaszinó játékok között játszott ruletten egy nulla található, az amerikai változatban azonban egy nulla és egy dupla nulla is – ha a csontgolyó az ezekhez tartozó rekeszekben állapodik meg, akkor a bank nyer, és az asztal körül ülő játékosok vesztenek.

A kaszinó jatékok legérdekesebbike: a póker

A pókerjátékot biztosan mindenki ismeri, ha másképpen nem is, láthatta a westernfilmekben. Az ilyen filmekben látott marcona tekintetű férfiaknak ma már ugyan nincs helyük az asztal mellett, de a póker a rá jellemző számtalan kombinációs lehetőség, a hatalmas nyeremények és a vakmerő blöffök miatt az online kaszinókban is hihetetlen népszerűségnek örvend.

Maga a játék egy kicsit bonyolultabb, mint a játékgépek vagy a rulett, de sokkal izgalmasabb, és sokkal nagyobb koncentrációt és tudást igényel. A kaszinó játékok királyának is tekinthető pókert világszerte számos változatban játszák, a Texas hold’emtől kezdve a hét lapos studig, de a játék alapelve mindig ugyanaz: a játékos az osztótól kapott zárt lapjait a nyílt lapokkal kombinálva próbálja meg a szabályok alapján a lehető legerősebb kombinációt kialakítani, és így hozzájutni az asztalon gyűlő pothoz, vagyis a tétekhez. A pot úgy áll össze, hogy a kártyák felfedése előtt a játékosok több körön keresztül licitálnak. Mindenkinek ugyanannyi zsetonnal kell hozzájárulnia a licithez, így csak az maradhat benn a partiban, aki rendelkezik megfelelő számú zsetonnal – és a lapjai alapján remélheti, hogy a lapok felfedése után azok többszöröse fog visszatérni hozzá.

Az itt felsorolt kaszinó jatékok a nyerőgépek kivételével nem csak online vagy letöltve játszhatók, hanem akár élő osztóval is. Ma már nagyon sok online kaszinó kínál élő kaszinó játékot, amelynek során a kaszinó stúdiójában egy hús-vér, emberi osztó áll az asztal mögött, a játékosok pedig a kaszinó által sugárzott live streambe kapcsolódva otthonunk kényelméből, a képernyő előtt ülve élhetik át a kaszinó izgalmait, beszélgethetnek az osztóval, vagy akár játékostársaikkal is. Ez kiváló megoldás lehet azoknak, akik nem érzik kielégítőnek a gépekkel való játékot.

A kaszinó játékok letöltése

A felsorolt kaszinó játékokat persze nem csak otthon ülve játszhatod a számítógépeden. Ma már szinte minden kaszinó úgy alakítja ki a felületét, hogy a kaszinó játékok mobil felületen, vagyis mobiltelefonon vagy táblagépen is operációs rendszertől függetlenül teljes és tökéletes játékélményt nyújtsanak. A kaszinó játékok letöltése tehát Android rendszerre a Google Playstore áruházból, iOS-re pedig az App Store-ból lehetséges.

Ingyenes kaszinó játékok letöltése

Az ingyenes kaszinó játékok letöltése azonban elsősorban akkor lehet érdekes számodra, ha telefonod nagy tárkapacitással rendelkezik. De szerencsére akkor sem kell lemondanod a kaszinó játékok élvezetéről, ha úgy érzed, hogy a telefonod memóriáját másra is fel tudod használni! A legtöbb kaszinó ugyanis a böngészőből is kényelmesen elérhető, nem szükséges a kaszinó játékok letöltésevel terhelned a rendszeredet. A kaszinó játékok letöltése csak egy kis extra a letöltések kedvelőinek.

Kaszinó játékok ingyen

A kaszinók felülete általában biztonságos, és a fizetés is titkosított SSL csatornákon keresztül történik, de ennek ellenére nem javasoljuk, hogy nyílt hálózatokon, például kávézók vagy repülőterek wifi-hálózatán add meg a fizetési adataidat kedvenc online kaszinódnak. Ilyen esetben inkább az ingyenes kaszinó játékok online felületének használata lehet biztonságosabb. Használd ki a várakozás vagy a nyaralás idejét a pókerstratégiád kockázatmentes tökéletesítésére, vagy a megaways slotjátékok alaposabb megismerésére!

A kaszinó játékok ingyen változata akkor is segítségedre lehet, ha úgy érzed, hogy a játékszenvedélyed átveszi az irányítást az életed felett. Semmilyen jackpot nem éri meg, hogy elveszítsd miatta emberi kapcsolataidat, ezért, ha azt veszed észre, hogy a kaszinó játékok már többet jelentenek neked egyszerű játékoknál, próbáld ki néhány napig az ingyenes kaszinó játékok online változatát.

Hol játszhatsz ingyenes kaszinó játékokat online?

A kaszinó játékok ingyen változatával a legtöbb online kaszinóban találkozhatsz, méghozzá többféle formában is.

Szinte minden kaszinó kínál játékokat regisztráció nélküli, úgynevezett demó módban. Ilyen módon persze nem lehet komoly jackpotokhoz jutni vagy nagyobb nyereményeket elérni, na de cserébe nem is kockáztatsz semmit. Az ingyenes kaszinó játékok online játszása jó módszer lehet arra, hogy megismerkedj a kaszinó felületével, a játékokkal és a nyerési esélyekkel.

A másik lehetőség a kaszinó játékok ingyen játszására a regisztráció mellé, vagy külön promócióként járó igen népszerű bónusz, az ingyenes pörgetés bónusz. Ez a lehetőség is alkalmas a már korábban felsorolt ingyenes játékok szerepének betöltésére, de mielőtt igénybe vennéd, tájékozódj, hogy melyik játékon lehet kijátszani. Sok kaszinó nem engedi a bónuszhalmozást, ezért egy kis tájékozódással megelőzheted, hogy egy számodra jóval izgalmasabb bónuszlehetőség a kaszinó játékokra kicsússzon a kezedből egy fel nem használt, de a fiókodban jelen lévő bónusz miatt, aminek felhasználása ráadásul nem is hoz különösebb izgalomba.