5 legjobb legalis kaszinok

Home » 5 legjobb legalis kaszinok
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

Néhány szó a kaszinókról

A kaszinózás gyökerei Magyarországon a XIX. századig nyúlnak vissza, bár ekkor még a kaszinók funkciója kissé eltért a maitól. Széchenyi gróf barátai és üzletfelei ugyanis, bár természetesen nem vetették meg a szerencsejátékokat sem, elsősorban beszélgetni, időt tölteni jártak a kaszinóba. Tették mindezt tagsági kártyával felszerelkezve, amely viselkedési és műveltségi feltételekhez, és természetesen illő öltözékben, amely szigorú előírásokhoz volt kötve.

Az illő öltözéket a legtöbb szárazföldi kaszinóban még ma is előírják, de ma már mégsem kell keményített ingmellet vagy kisestélyit öltenie annak, aki a szerencsejátékok élvezetének szeretne hódolni, hiszen az online kaszinókban otthonunk kényelméből, akár pizsamában is meg lehet ütni a jackpotot. Nem véletlen, hogy az internet megjelenése és elterjedése óta az online kaszinók népszerűsége nőttön nő.

Természetesen ezzel együtt növekedésnek indultak az illegális kaszinók, csaló oldalak és hasonlók is, amelyek sokak kedvét elveszik ettől a kiváló szórakozástól. Ha azonban legális kaszinóban, például az 5 legjobb legális kaszinó egyikében játszol, vagy követed a biztonságos kaszinójátékokra vonatkozó előírásokat, nincs mitől tartanod: biztosan nem fogsz csalók karjaiba futni.

Mi számít legális kaszinónak?

Vagyis hogyan határoztuk meg az 5 legjobb legális kaszinót? Magyarországon a szerencsejáték állami monopólium, a Szerencsejáték Zrt. felügyelete alá tartozik. A külföldi székhelyű, online kaszinókra ez természetesen nem vonatkozik, és tovább bonyolítja a helyzetet Magyarország Európai Uniós tagsága is, hiszen az egyes tagállamok között egyforma felügyeleti feltételekkel kell működjenek az online szolgáltatások is. Magyarországon jelenleg elfogadottnak tekintik a nemzetközi engedélyekkel, például a curacaoi vagy a máltai hatóságok által kiadott engedélyekkel rendelkező kaszinókat is.

Illegális kaszinók működése

Az illegális kaszinók tehát nem feltétlenül az internet sötét zugaiban lapulnak, lehetnek olyan kaszinók is, amelyek egyszerűen csak nem rendelkeznek Magyarországon is elfogadott engedéllyel. Ilyenkor arra érdemes nagyon figyelned, hogy bár az engedélyezett szerencsejátékból származó bevételed nem adóköteles, de az illegális kaszinókra ez nem vonatkozik: ha itt ütöd meg a jackpotot, azt bizony fel kell tűntetned az adóbevallásodban. 

Viszont az illegális kaszinók oldalán erre jóval kisebb esélyed van, mint az 5 legjobb legális kaszinóban, ugyanis az ilyen kaszinók gyakran nem tartják tiszteletben a sportszerű játék szabályait. Ha az oldalon egy, vagy csak kevés szoftverszolgáltató játékait találod, vagy a kaszinó saját szoftvereket fejleszt, nem érdemes megbízni a játék tisztességében, mert rendes körülmények között a kaszinó nem férhet hozzá a szoftverekhez.

Az adócsalás gyanúja és a tisztességtelen játék mellet nagyon komoly veszélyt jelent az adathalászat, adatlopás is. Az illegális kaszinó oldalak közül nem egy kifejezetten azzal a céllal jön létre, hogy hozzáférjen a játékosok úgynevezett érzékeny adataihoz, és azokat felhasználja vagy továbbítsa. Mindig győződj meg arról, hogy a kaszinó, az 5 legjobb legális kaszinóhoz hasonlóan, betartja az adataidat és magánéletedet védő GDPR szabályozásait!

Honnan tudhatod, hogy legális kaszinóban játszol-e?

Természetesen nem csak az általunk felsorolt 5 legjobb legális kaszinó szolgáltatásai számítanak legálisnak, de ha megtekinted a honlapjukat, biztosan szerzel egy átfogó képet arról, hogy hogyan néz ki egy legális és megbízható kaszinóoldal.

Amit biztosan megtalálsz akár az 5 legjobb legális kaszinó oldalán, akár bármelyik másik legális kaszinóoldalon, az az engedélyek feltüntetése. Ha utánanézel, láthatod, milyen bonyolult és hosszadalmas eljárás egy kaszinóengedély kiváltása, így akinek sikerül, az biztosan büszkén fogja mutogatni a nagyvilágnak. Aki viszont nem vesződik ezzel az eljárással, annak valószínűleg nem túlságosan fontos sem a játékok tisztességes volta, sem a játékosok pénzének és adatainak biztonsága – az ilyen kaszinókat ne támogasd játékoddal.

A legális kaszinók oldala könnyedén, egyetlen kattintással megnyílik, az oldalon tájékozódva pedig az engedélyek mellett valószínűleg a játékosok és kaszinósok közös réme, a játékfüggőség kialakulását megelőző vagy a kialakult függőség, vagy annak gyanúja esetén hívható-elérhető kapcsolatokat is találsz.

Az 5 legjobb legális kaszinó esetében és más legális oldalak esetében is igaz, hogy elérésük közvetlenül a böngészőből történik, nincs szükség VPN-re vagy más játékosmaszkírozásra hozzájuk. Ezen kívül ügyelj a böngészősávban, a kaszinó hivatkozási címe mellett megjelenő lakatra is, mert ez jelzi, hogy adataid titkosítottan, SSL-kapcsolattal vannak továbbítva a szolgáltató felé. Ez rendkívül fontos, hiszen, ha adataid akár véletlenül is illetéktelen kezekbe jutnak, az nagyon komoly problémákat okozhat neked.

A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága honlapján folyamatosan frissülő, összefoglaló listát is találsz a blokkolt honlapokról, időről időre ezt is érdemes átböngészni.

Az 5 legjobb legális kaszinó

Ha a fentiek alapján úgy döntöttél, hogy a szerencsédet csak a játékokkal szeretnéd kockára tenni, az üzemeltetőkkel és az oldalakkal kapcsolatban viszont inkább maradsz a biztonságos oldalon, akkor tekintsd át az 5 legjobb legális kaszinó felsorolását.

Az Energy Casino a Malta Gaming Authority engedélyével rendelkezik, itt 3500 forintos minimális befizetés után kezdhetsz játszani, a befizetést elektronikus pénztárcából, előre fizetett kártyáról vagy bankkártyáról teljesítheted. A magyar nyelvű oldalon a számtalan nyerőgép, az izgalmas élő játékshow-k és az élő kaszinójátékok mellett izgalmas versenyek és vonzó bónuszok várnak.

Az Unibet szintén magyar nyelvű oldallal és szintén a Malta Gaming Authority engedélyével várja a játékosokat, ezen az oldalon a sportfogadások kapnak nagyobb hangsúlyt. A minimális 3500 forintos befizetést az előre fizetett kártyák, bankkártyák és elektronikus pénztárcák mellett átutalással is teljesítheted, és természetesen itt sem kell lemondanod a bónuszokról sem.

Az 5 legjobb legális kaszinó listájának harmadik szereplője, a szintén a Malta Gaming Authority engedélyével rendelkező LVBet hatalmas játékgépválasztékát, élő kaszinós játékait és izgalmas bónuszait 3000 forintos minimális befizetés ellenében veheted igénybe, amelyet az angol nyelvű honlapon az előzőeknél felsorolt fizetési módok mellett a Trustly rendszerén keresztül is befizethetsz.

A Curacao engedélyével büszkélkedő Hot Slots, vagy ha régebbi nevén jobban ismered: az Energywin oldala szintén nem érhető el magyar nyelven, de a 3000 forintos minimális induló összeg befizetése után, amelyet a LV Betnél felsorolt módokon teljesíthetsz, mégsem lesz okod panaszra. Az oldal a játékgépek és élő kaszinók mellett csodás jackpotokkal, megaways játékokkal és a hamarosan érkező játékokat bemutató oldalakkal biztosan hosszú időre elvarázsol.

Az 5 legjobb legális kaszinó felsorolásában végül, de egyáltalán nem utolsósorban a 22 Bet oldalát kell megemlítenünk. A UK Gambling Comission engedélyét birtokló kaszinóban már 360 forint befizetése ellenében is indíthatsz fogadásokat. A rendkívül jól átlátható és kezelhető, magyar nyelvű oldal elsősorban a sportfogadások szerelmeseinek szívét fogja megdobogtatni, de elérhetők a hagyományos kaszinójátékok, a játékgépek és az élő kaszinó is. Ami pedig a fizetési lehetőségeket illeti, a 22 Bet a bank- és előrefizetett kártyák, elektronikus tárcák és a banki utalás mellett kriptotárcákból is fogadja a befizetéseket.