5 legjobb mobil kaszinok

Home » 5 legjobb mobil kaszinok
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

A játékélmény bárhová veled tart

Manapság akár a buszon, a metrón, de a postán vagy a fogorvosnál várakozás közben is automatikusan kapjuk elő a mobiltelefonunkat, hiszen az egész világ elérhető egyetlen kis képernyőn keresztül, és ez bizony nagyon csábító lehetőség. Sokan ismerőseik vagy híres emberek fényképeit szeretik nézegetni ilyenkor, mások cikkeket olvasnak, esetleg közeli vagy éppen a Föld túloldalán élő barátaikkal, szeretteikkel beszélgetnek szóban vagy írásban – és van, aki az 5 legjobb mobil kaszinó kaszinójátékaival játszik. 

Ha te is szeretnéd a várakozás unalmas perceit mobil kaszinójátékokkal elütni, vagy szeretnéd, ha nyaralás vagy utazás közben sem kellene lemondanod kedvenc szerencsejátékaidról, de eddig még egy vagy más okból nem próbáltad ki az 5 legjobb mobil kaszinó játékait, akkor most egy rövid összefoglalóban megismerheted a kaszinójátékoknak ezt a műfaját is.

Miben különbözik, és miben nem?

Először is szögezzük le, hogy játékválaszték tekintetében egyáltalán semmi különbség nincs a mobiltelefonról vagy az asztali gépről elérhető játékok választéka között, sőt, az 5 legjobb mobil kaszinó esetében a játékok minősége is pontosan ugyanolyan kiváló, mint amit az asztali gépen már megszoktál. Ráadásul nem is kell külön profilt létrehoznod, az asztali alkalmazáson létrehozott játékosfiókoddal mobil felületen is bejelentkezhetsz, és zökkenőmentesen élvezheted a fiókod nyújtotta előnyöket, a megszokott fizetési módjaidat, a rögzített kártyáidat és egyebeket is.

Tehát mobiltelefonról is játszhatsz bármelyik slot játékgéppel, a népszerű asztali játékokkal, például a pókerrel vagy a rulettel, akár élő osztós változatban is, és az egyszerű, de sok izgalmat kínáló bingóval, vagy kenóval is. Viszont az egyes kategóriákon belül már nem biztos, hogy ugyanazok a játékok várnak rád az asztali gépen, mint mobilon, főleg, ami az alkalmazást használó kaszinókat illeti. Ennek az az oka, hogy a mobiltelefonos applikációkra egészen másképp kell játékot fejleszteni, mint az asztali változatra, és előfordulhat, hogy vagy még nincs kész az applikációs változat, vagy nem is terveznek ilyet készíteni.

Ezen kívül az asztali változatokon általában nagyobb a fizetési lehetőségek választéka, mint akár az 5 legjobb mobil kaszinóban, és a nagyobb képernyő miatt jobban láthatók a játékok is, és a kezelőfelület is.

Viszont a mobiljátékok közül többet nem csak online, hanem offline módban is igénybe tudsz venni, és ezen kívül a mobiltelefonos játékok rendelkeznek egy hatalmas előnnyel, ami talán felülírja az összes esetleges hátrányukat: nevezetesen azzal, hogy hordozhatók.

Böngésző vagy alkalmazás?

A legtöbb online kaszinó, amelyet a számítógépről érsz el, vagy rendelkezik mobiltelefonra kifejlesztett alkalmazással, vagy olyan a felülete, hogy mobiltelefonon vagy tableten is ugyanolyan élményt nyújtson, mint az asztali gépen. Az 5 legjobb mobil kaszinó között van, amelyik rendelkezik alkalmazással, és van, amelyik nem, csak a mobilböngészőből nyitható meg. Mindkét megoldásnak vannak előnyei és hátrányai is.

A mobil játékok hátránya, még ha az 5 legjobb mobil kaszinó játékairól van is szó, kétségtelenül a méretük. Sajnos a hordozható képernyőméret nem mindenkinek áll kézre, és ezzel egyelőre még nem tud megbirkózni a tudomány. Említettük már a mobil alkalmazásokban elérhető kevesebb játékot is, ami szintén a mobilalkalmazások hátrányai közé írható fel.

Talán a kaszinók is sejtik, hogy valamivel ellensúlyozniuk kell ezeket a, ha nem is rettenetes, de kétségtelenül jelen lévő hátrányokat. Az ellensúlyozás módjára pedig azt választották, amit minden játékos a legjobban szeret, aki az online kaszinókban akár rendszeresen, akár alkalmanként megfordul: a bónuszokat

A mobil kaszinókban elérheted ugyanazokat a bónuszokat, amelyeket az asztali játékokban már megszoktál és megszerettél, például az újratöltési ajánlatokat, a befizetési bónuszokat és akár a high roller ajánlatokat is, de ezen kívül sok mobil kaszinóban találkozol kifejezett mobilbónuszokkal, amelyeket csak így vehetsz igénybe. 

Hogyan fizethetsz a mobil kaszinókban?

A mobil kaszinókban, akárcsak az asztali változatokban, ugyanazokat a fizetési módszereket használhatod: kaszinótól függően dönthetsz az átutalás, a kényelmes kártyás fizetés, az előre fizetett kártya vagy az elektronikus pénztárca használata, sőt, akár a kriptopénztárca használata mellett is, sőt, ha be van állítva telefonodon az Apple Pay vagy az Android Pay alkalmazás, akkor kedvenc fizetési módszeredet el is tárolhatod, így legközelebb már gyorsan és gondolkodás nélkül adhatod meg a mobiltelefonodon a játékoskereted feltöltéséhez. Sőt, még a számodra legmegfelelőbb kifizetési módon sem kell változtatnod, mert a mobilalkalmazás is ezen keresztül fogja teljesíteni nyereményeid kifizetését. És természetesen ugyanazok a feltételek érvényesek itt is, mint az asztali alkalmazásokban.

Biztonság

Biztonság tekintetében a mobiltelefonos és az asztali változatok nem térnek el egymástól, nagyjából egyforma szintű, vagyis a lehető legmagasabb fokú biztonságot biztosítanak játékosaik számára, amint ez elvárás is a kaszinó engedélyének kiadásához. Ezért, ha nem szeretnéd, hogy a kellemes játékélmény kellemetlen adatvesztésbe torkolljon, játék előtt mindenképpen ellenőrizd, hogy a kaszinó, amelyet kiválaszottál, rendelkezik-e ilyen engedéllyel. Az általunk javasolt 5 legjobb mobil kaszinó ebből a szempontból teljesen biztonságosak.

Ha böngészőből nyitod meg az 5 legjobb mobil kaszinó játékait vagy bármelyik másik kaszinó oldalát, mindig pillants a keresősáv bal oldalára. Ha a hivatkozás mellett egy kis lakatot látsz, akkor a kapcsolat SSL-titkosítással jött létre. Ez megfelelően biztonságosnak mondható.

Ha a mobiltelefonodon adsz meg érzékeny adatokat, például a bankkártyád adatait vagy egyéb olyan adatokat, amelyekkel vissza lehet élni, mindig figyelj oda, hogy ezt biztonságos hálózaton tedd, és ne például egy repülőtér, egy kávézó vagy egy szálloda nyílt wifi-hálózatán.

A kaszinó komolyságát jelzi, ha az 5 legjobb mobil kaszinóhoz hasonlóan feltünteti mind a mobilalkalmazásban, mind az asztali játékok oldalán, hogy milyen szervezetekhez fordulhatsz, ha úgy érzed, hogy a játékok élvezete már átveszi az életed felett az irányítást. Érdemes ezt is ellenőrizni.

Az 5 legjobb mobil kaszinó

És most lássuk a már sokszor említett 5 legjobb mobil kaszinóat.

Az Unibet az asztali kliens mellet mobilapplikációval is rendelkezik, a mobilfelületen érdemes kipróbálni a Book of Dead vagy a Thor’s Lightning játékokat, mert ezek nyújtják a legjobb játékélményt. 

A Cadabrus nem készített mobilalkalmazást, de ettől függetlenül remek, tökéletesen élvezhető mobilfelülete van, itt az Age of Egypt az, ami igazán jól érvényesül

A Nomini is letölthető alkalmazásában a Book of Re, a God’s temple és a Live Blackjack sikerültek kiválóan.

A 22 bet Androidra és iOS-re is letölthető alkalmazással örvendezteti meg játékosait, ahol az Aztec Spell és a Boots of Luck örvendenek kiemelkedő népszerűségnek.

És végül, de nem utolsósorban azEnergywin Casinót kell megemlítenünk, amely szintén nem rendelkezik mobilalkalazással, de a mobiltelefon böngészőjéből megnyíló játékok, különösen a Starburst vagy az Immortal Romance, elfeledtetik a játékossal ezt az igazán jelentéktelen hiányosságot is.