5 legjobb online kaszinó FIZETESI MODOK

Home » 5 legjobb online kaszinó FIZETESI MODOK
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

Melyik az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód?

Ha érdekel a kaszinók világa, és szeretnéd kockára tenni a szerencsédet, akkor mindenképpen szükséged lesz arra, hogy biztonságos és megbízható fizetési módot találj, amellyel a rendelkezésedre álló, szabadon elkölthető összeget feltöltheted az online kaszinóban a játékszámládra, és amellyel a kaszinóban elért nyereményedet bezsebelheted, vagyis kiválthatod a játékosszámláról és felhasználhatod más kereskedőknél vagy szolgáltatóknál. Tapasztaltabb játékosoknak is érdemes lehet átfutni az 5 legjobb online kaszinó fizetési módot ismertető cikket, hátha találnak olyan fizetési módot, amely esetleg jobban megfelel nekik a jelenleg használtnál.

A fizetés során nagyon érzékeny adatokat fogsz megosztani a kaszinóval, és a játékélmény, a látvány és a csodás jackpotok mellett bizonyára az sem mindegy, hogy ezek az adataid nem kerülnek-e illetéktelen kezekbe. Ezért saját érdekedben jegyezd meg, hogy amikor számlát nyitsz egy kaszinóban, először mindig ellenőrizd, hogy rendben vannak-e az engedélyei. Ezeket az adatokat általában az oldal alján, a láblécben találod. Az engedélyezéshez szükséges lépések között a kaszinót kötelezik olyan biztonságos rendszer kiépítésére is, amely a játékosok adatait és pénzét is védi, ezért, ha egy kaszinó érvényes, Magyarországon elfogadott engedéllyel, például a Szerencsejáték Felügyelet, a Malta Gaming Authority vagy a Curacao engedélyével rendelkezik, az biztosíték arra, hogy érzékeny adataink biztonságban lesznek a kaszinóban.

Fizetés átutalással

Az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód közül az első, az átutalás már ismerős lehet régebbről is, biztonságos módszer, amellyel a kaszinó bankszámlaszámának ismeretében utalhatjuk el a megjátszani kívánt összeget a kaszinónak, és ugyanígy, néhány kattintással kaphatjuk meg a nyereményünket is.

Az átutalás hátránya, hogy nem a leggyorsabb fizetési mód, és gyakran tranzakciós költségek is terhelik, viszont egyszerű, szinte mindenki használta már, így, ha csak belekóstolni szeretnél a kaszinók izgalmas világába, talán nem is érdemes ennél bonyolultabb fizetési módszerrel kísérletezned. Az átutalás is tökéletesen biztonságos, jól érthető és gyors fizetési mód.

Fizetés Maestro, Visa vagy Mastercard bankkártyákkal

Az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód közül a második, a bankkártyás fizetés a banki átutaláshoz hasonlóan gyors, de annál lényegesen egyszerűbb és valamivel biztonságosabb is. Ha bankkártyával akarsz fizetni, mindössze a kártyád adatait kell megadnod az online kaszinó felületén, majd ezt meg kell erősítened a bankod alkalmazásában, és már indíthatod is az első játékodat.

A bankkártyás fizetés azért tekinthető az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód között biztonságosnak, mert egyrészt az ilyen tranzakciók két oldalról védettek: a bank rendszere és a kaszinó rendszere is védi a pénzedet és az adataidat az illetéktelen kezekbe kerüléstől, másrészt a bankok kétszintű azonosítási rendszerével szinte biztos, hogy rajtad kívül más nem kezdeményezhet játékot a számládon.

Fizetés kártyával, számla nélkül

A bankkártyás fizetésekhez hasonló, de még biztonságosabb az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód következő lehetősége, a Paysafecard. A Paysafecard egy kifejezetten online kaszinókhoz létrehozott, előre feltöltött kártya, amelyhez nem tartozik bankszámla, így egészen könnyedén tudod szabályozni a megjátszható összeget, nem kell tartanod attól, hogy elragad a játék heve és leüríted a bankszámládat.

A Paysafecard pici hátránya, hogy ha pénzt szeretnél rá tenni, vagy a nyereményedet szeretnéd beváltani róla, akkor el kell menned egy vásárlói pontra, ezt máshol nem fogod tudni megtenni. Arra is oda kell figyelned ennél az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód változatnál, hogy mindig legyen a Paysafecardon megfelelő egyenleg a kezelési költség levonására. Emellett, amint arra a Paysafecard oldala is felhívja a figyelmet, előfordulnak visszaélések is a Paysafecard rendszerével, vagyis előfordulhat, hogy (valószínűleg telefonon) hamis Paysafecardot próbálnak meg eladni neked. Ezért mindig légy résen, és bármilyen csábító ajánlattal keresnek meg, kizárólag hivatalos értékesítőtől vásárolj!

Fizetés elektronikus pénztárcával

A Paysafecardhoz hasonlóan biztonságosak az elektronikus pénztárcák is, bár ezekhez kapcsolódhat bankszámla, de a bank is és a kaszinó is csak az elektronikus pénztárcával való kapcsolatról kap információt, így az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód közül ez megfelelő anonimitást is biztosít.

Az elektronikus pénztárcák közül a legismertebb talán a PayPal, de ide tartozik a már több mint húsz éve működő Neteller, a Neosurf vagy a Skrill szolgáltatása is. Az elektronikus pénztárcák az internetes fizetés minden területén nagy népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül kerültek be az 5 legjobb online kaszinó fizetési módokat bemutató listába.

Itt érdemes megemlíteni az 5 legjobb kaszinó fizetési mód között a Giropay euró alapú, gyors és biztonságos fizetési rendszerét és a Trustly fizetési szolgáltatásról is. Ezeket a szolgáltatásokat csak olyan bankszámlával vehetjük igénybe, amelyet a fizetési szolgáltatás által támogatott bank vezet, ezért érdemes használat előtt tájékozódni.

Fizetés kriptopénzzel

A kriptodevizákat egyelőre sokan inkább befektetési eszköznek tekintik, de mint minden pénznemmel, ezekkel is lehet fizetni, ma már sok kaszinó fogad el a Bitcoin mellett Rippelt, Ethereumot vagy más kriptót. A befektetésekkel kapcsolatos kereskedés miatt azonban a kriptók árfolyama rendkívül érzékeny és változékony, előfordulhat, hogy egy nap alatt a töredékére esik vissza a kaszinó számláján lévő kriptodevizánk értéke.

Ennek ellenére a kriptodevizák azért szerepelnek az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód között, mert használatuk teljesen biztonságos. Egyrészt a kriptodevizák alapjául szolgáló blokklánc technológia olyan szintű titkosítást biztosít, ami gyakorlatilag feltörhetetlen, tehát a kriptodevizával teljesített fizetés nem fog illetéktelen kezekbe kerülni – a kripto név is a kriptográfiára, vagyis a titkosításra utal. Másrészt egy kriptotárca alapján még annyira sem azonosítható a felhasználó, mint az elektronikus pénztárcák alapján, tehát ebből a szempontból is teljesen biztonságosnak tekinthetők.

A kriptopénzt is elfogadó kaszinók mellett léteznek olyan kaszinók is, amelyek a kriptopénzek alapjául szolgáló blokklánc-technológiát használják, így működésük teljes mértékben átlátható és biztonságos.

Légy elővigyázatos

Bármelyik fizetési módot választod az 5 legjobb online kaszinó fizetési mód közül, tartsd észben, hogy mindig csak akkora összeget játssz meg a kaszinóban, amelynek elvesztését megengedheted magadnak. Csak ezt az összeget töltsd fel a játékosszámládra, és soha ne lépd túl ezt a keretet!

Ennek érdekében javasoljuk, hogy ha alkoholt fogyasztasz, kerüld az online kaszinók felületét. Az alkohol hátrányosan befolyásolja a döntési képességet, nem érdemes egy vidám estét azzal tönkretenni, hogy értelmetlen kockázatokat vállalsz. Ha mindenképpen játszani szeretnél, használd az oldalak demó módját, vagy használd ki az ingyenes pörgetéseidet!

Magyarországon az engedéllyel nem rendelkező kaszinók játékain elért nyeremények adókötelesek, ezért az ilyen kaszinóban elért nyereményedről ne felejtsd el tájékoztatni az adóhatóságot sem. Igyekezz megőrizni a játék örömét, és ha úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás, mindenképpen kérj segítséget akár a kaszinók oldalán megtalálható elérhetőségek valamelyikén, akár más, számodra megfelelő módon.