5 Legjobb online kaszinó bónuszok

Home » 5 Legjobb online kaszinó bónuszok
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

Néhány szó az online kaszinó bónusz lehetőségekről

Ajándékot kapni mindenki szeret. Az online kaszinók üzemeltetői éppen ezért szokták a kiváló, izgalmas és lebilincselő játékok, a fantasztikus jackpotok és a különféle újítások mellett online kaszinó bónuszokkal is csábítgatni az új játékosokat, és jutalmazni a régieket is.

Mik is ezek az online kaszinó bónuszok? Különféle jutalmak és promóciók, amelyeket a kaszinó szolgáltatója tesz a játékosoknak. Jutalmazhat vele hűséges játékot, nagyobb befizetést, vagy egy bizonyos fizetési mód használatát, de akár regisztrációt is, sőt, akkor is használhatja, ha új játék érkezett a kaszinójába, és a játékosokat szeretné megismertetni vele, a gépet pedig szeretné megkedveltetni a játékosokkal. Az online kaszinó bónusz az a csodás dolog, amivel az is jól jár, aki adja, és az is, aki kapja.

Van köztük, amit a kaszinó bármelyik játékán fel lehet használni, és van, amit csak a játékgépeken, vagy csak az asztalokon. A kaszinó bónusz minden egyes kaszinóban más és más, ezért érdemes alaposan körülnézni a szimpatikus felületeken. 

Túl szép, hogy igaz legyen? Nos, lehet, mert a képet egy kicsit árnyalja a kaszinó bónuszok kifizetési rendszere, ugyanis a legtöbb kaszinó bónuszt nem lehet azonnal kivenni a kaszinóból. Logikus módon, hiszen a kaszinó azért adja, hogy az ő gépeivel, az ő rendszerével ismerkedjünk meg.

Hogy egy kicsit érthetőbb legyen mindez, tekintsük most át az online kaszinó bónuszok változatait. Ismerkedjünk meg a tartalmukkal, a megszerzésük módjával, és nézzük meg, hogy hogyan lehet őket megszerezni és felhasználni.

Az 5 legjobb online kaszinó bónusz

Hogy kinek mi a legjobb kaszinó bónusz, az bizony elég egyéni, hiszen egyrészt mindenki mást szeret játszani, másrészt mindenkinek más a célja a játékkal. Próbáljuk meg most mégis összegyűjteni az 5 legjobb online kaszinó bónuszt!

Abban talán egyetérthetünk, hogy az üdvözlő bónusz a legjobb online kaszinó bónusz, amivel akár egy játékkal még csak most ismerkedő, akár egy már rutinos játékost fogadhat a kaszinó. Az üdvözlő bónusz is többféle lehet, a kaszinó saját döntése alapján, van, amikor „csak” a játékos által befizetett összeget duplázza meg, van, ahol ingyenes pörgetés is társul hozzá, de az ilyen onlne kaszinó bónuszt általában mindenhol ahhoz a feltételhez kötik, hogy a játékos regisztráljon az oldalon, és a regisztráció során megadott e-mail címéről igazolja vissza a regisztrációt.

Ha már megemlítettük az ingyenes pörgetést, szóljunk most erről egy pár szót. Az ingyenes pörgetés pontosan az, aminek hangzik: a játékos ingyen, befizetés nélkül használhatja a játékgépeket. Az ilyen ingyen kaszinó bónuszhoz általában nem társul nyeremény, de remek lehetőség a játékgépek és a játékvonalak kiismerésére, esetleg egy jó nyerési szisztéma összeállítására is. Az ingyen pörgetés így több is, mint egy közönséges ingyen kaszinó bónusz, egyenesen a játékos legjobb barátja lesz.

A high roller bónusz nem annyira a kezdő játékosoknak, mint inkább a gyakorlott, rutinos „bálnáknak szóló online kaszinó bónuszok. „Bálnáknak” azokat a játékosokat nevezik a kaszinó világában, akik rendszeresen nagy tétekkel játszanak, de ez a nagy tét kaszinónként eltérő lehet. Mindenképpen olvasd el, hogy milyen feltételekhez köti az adott kaszinó ezt az online kaszinó bónuszt, nehogy kellemetlen meglepetés érjen!

Egy jóval egyszerűbben megszerezhető online kaszinó bónusz a napi bónusz. Ez, mint a neve is mutatja, naponta változik, hol extra készpénz, hol ingyenes pörgetés formájában nyújtja a kaszinó, de természetesen bármi más is lehet. A napi bónusz nagyon kellemes módja annak, ahogyan a kaszinó extra játékra buzdítja a játékosait.

Hasonlóan kellemes online kaszinó bónusz az újratöltés bónusz is. Az újratöltés bónusszal a kaszinó a már feltett összeghez járul hozzá egy csekély összeggel, általában körülbelül 30%-kal, ami nem túl sok, de a semminél bizony jóval több. Az így szerzett extra bevétellel pedig bátran kipróbálhatod az új játékokat is, hiszen valójában nem veszíthetsz semmit.

A felsoroltakon kívül természetesen még számtalan online kaszinó bónusz létezik, például a match bónuszok, amelyek során a kaszinó bónuszként a feltöltött összeggel megegyező összeget tesz a játékos számlájára, vagy a hűségbónusz, amellyel a gyakran visszatérő és gyakran játszó játékosokat jutalmazza. Mi most csak a leggyakrabban előkerülő és a legérdekesebb kaszinó bónuszokat gyűjtöttük össze, fizetős és ingyen kaszinó bónuszokat egyaránt.

Létezik ingyen kaszinó bónusz? Tudnivalók az online kaszinó bónusz felhasználásáról

Az 5 legjobb kaszinó bónusz között főleg a befizetéshez kötött online kaszinó bónuszokról volt szó, de szóljunk néhány szót az ingyen kaszinó bónuszokról is. Az ingyen kaszinó bónuszok közé sorolhatók az ingyen pörgetések, vagy az újratöltés bónusz is. Ezek nagyon csábítóan hangzanak, és néha-néha valóban előfordul, hogy egy kaszinó csak úgy átad némi pénzt a játékosnak, ez azonban ritka, mint a fehér holló, és az összeg sem szokott számottevő lenni.

Ezért, ha bónusz ajánlattal találkozol az oldalon, feltétlenül ellenőrizd a feltételeket is, amelyekhez a bónusz felhasználását köti a kaszinó. Ez sajnos általában nincs közvetlenül a bónuszhoz csatolva, de egy kis keresgéléssel azért meg lehet találni, és eléggé meg is éri megkeresni. Így ugyanis elkerülheted, hogy egy bónuszra pazarold minden idődet, mégse tudd beváltani a végén.

A bónuszok felhasználási követelményei, az úgynevezett megjátszási követelmények gyakran megszabják, hogy milyen játékon hányszor kell megjátszani a felkínált bónuszt, és ehhez mennyi idő áll rendelkezésedre, mielőtt az összeg szabadon felhasználható nyereményként megjelenne a számládon. Tehát az időkeretre mindig figyelj oda, és ne felejtsd el azt is ellenőrizni, hogy melyik játék milyen mértékben számít bele a megjátszási követelmények teljesítésébe. Ez az egyes kaszinóknál és az egyes bónuszoknál is eltérő lehet, de a leggyakoribb, hogy az online kaszinó bónusz megjátszása a játékgépeken teljes értékű kijátszásnak számít, az asztaloknál, a baccarat vagy a rulettasztalnál azonban nem. Ha az asztali játékok vonzanak jobban, ezt is érdemes átgondolnod.

Ha túl szigorúnak találod az online kaszinó bónusz megjátszási követelményeit, vagyis úgy ítéled meg, hogy nem fogod tudni teljesíteni a bónusz beváltásához kapcsolódó követelményeket, egyszerűen csak ne vedd igénybe a bónuszt. Semmi, még a legnagyobb jackpot sem éri meg, hogy azt hajszolva elrontsd magadnak a játék örömét!

És végül egy kellemetlen emlékeztető: Magyarországon az engedéllyel nem rendelkező online kaszinókban és az ilyen kaszinók online kaszinó bónuszaival elért nyeremények adókötelesek, ezért, ha ilyen bevételed keletkezik, ne felejtsd el feltüntetni az adóbevallásodban sem. Nem árt követni a folyamatosan frissülő és változó adójogszabályokat sem! Ha nem vagy biztos benne, hogy milyen címszó alatt, hol tüntesd fel a kaszinóból keletkezett jövedelmedet, kérd könyvelő segítségét!