5 Legjobb Nyerogepek

Home » 5 Legjobb Nyerogepek
Bónusz legfeljebb:
100,000Ft
+ 50 ingyenes pörgetés
5,0 rating
5.0
Bónusz legfeljebb:
310,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 100 ingyenes pörgetés
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
360,000Ft
+ 220 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb::
170,000Ft
+ 170 Ingyen Pörgetések
4,5 rating
4.5
Bónusz legfeljebb:
150,000Ft
Üdvözlő csomag
+ 200 ingyenes pörgetés
4,3 rating
4.3

A nyerőgépek világa

A nyerőgépek világa több mint száz éve tartja fogva az emberek érdeklődését. Nem is csoda, hiszen bár a játékmenet viszonylag egyszerű, mégis számos kombinációra ad lehetőséget, és csodás nyereményeket lehet általa elérni. Az első nyerőgépek még a westernfilmekből ismerős füstös kocsmák mélyéről hívogatták a fej- és szerencsevadászokat, majd fokozatosan átkerültek az elegánsabb kaszinókba, a technológia fejlődésével pedig az 5 legjobb nyerőgépet már az online világban találjuk meg.

Bár a megjelenés és a helyszín rengeteget változott, de az alapelv szinte semmit: a számítógép színes képernyőjén villogó 5 legjobb nyerőgépen ugyanúgy lehet nyereményeket elérni, mint a füstös kocsmákban a vadnyugati időkben: ha a pörgetés után egy játékvonalon egyforma szimbólumok jelennek meg.

Fogalommagyarázat

Ha még nem játszottál nyerőgépekkel, talán szükséged lehet a fenti mondatból egy pár fogalom tisztázására.

Kezdjük a legegyszerűbbel: a pörgetés jelenti azt az aktust, amikor a kar meghúzásával vagy a gomb megnyomásával mozgásba hozod a játék tárcsáit. A tárcsák pedig azok a forgó elemek, amelyeken a szimbólumokat láthatod akár online, akár a valódi nyerőgépeken, bár Magyarországon nyerőgépekkel csak az online világban találkozhatsz.

A szimbólumok jelentik a játékgépek „lelkét”, ezek adják meg a játék témáját. Az úgynevezett „gyümölcsös” gépeken ezek a szimbólumok gyümölcsök, de vannak ókor témájú gépek, amelyeken a fáraók, a gladiátorok és az Olümposz világa elevenedik meg, de akár sorozat témájúak is, amelyeken kedvenc sorozatszereplőidet láthatod viszont.

A játékvonal már valamivel kacifántosabb dolog. Alapvetően azt jelenti, hogy milyen módon kell elhelyezkedjenek a szimbólumok a nyeremény eléréséhez. Általában egy vonalban, de sok játékban V, gyémánt vagy cikkcakk alakzatok is nyerőnek számítanak. Minden géphez tartozik játékleírás, ezt feltétlenül olvasd el, mielőtt játszani kezdenél!

Játékmenet

Az online nyerőgépek, így az 5 legjobb nyerőgép népszerűsége annak is köszönhető, hogy nyerőgépen lényegesen egyszerűbb online játszani, mint a valóságban, mert bár itt is kell fizetni a játékért, de legalább nem kell a pénzváltással bíbelődni. Az online világban egyszerűen csak ki kell választanod, hogy hány érmével szeretnél játszani – vigyázz, az érmék száma nem egyenlő az érmék értékével! A legtöbb gép az érmék értékét veszi figyelembe a fogadásnál.

Ezek után a Lines gombbal lehet kiválasztani és aktiválni a nyerővonalakat, vagyis azt a mintát, ahova érzésed szerint egyforma szimbólumok fognak érkezni a pörgetés után, majd a megjátszott érméidet kell feltenned fogadásra a Bet vagy Level gombbal. Ha nem szeretnél sokat számolgatni, akkor általában találsz egy Betmax gombot is, amelyet megnyomva egyszerűen teheted meg a gép által elfogadott legmagasabb tétet.

És már nincs is más hátra, mint Fortuna kegyelmébe ajánlani magadat, a Spin vagy Play gombra kattintva mozgásba hozni a tárcsákat, és reménykedni, hogy a pörgés végén a képernyőn a megfelelő szimbólumok a megfelelő mintába rendeződve villannak fel.

Ismerd meg az RTP és a volatilitás fogalmát

Hogy mekkora az esélye annak, hogy ez bekövetkezzen, azt az RTP értéke mutatja meg. Az RTP a játékosvisszatérítés angol nyelvű megfelelője, a Return to Player fogalom rövidítése. Ez a százalékos érték azt fejezi ki, hogy a nyerőgép hosszú távon az összes hozzá befizetett összeg hány százalékát fizette ki nyereményként a játékosoknak.

A volatilitás pedig azt mutatja meg, hogy az adott nyerőgépen mennyire könnyű nyereményt elérni. Ennek értékét már nehezebb meghatározni, mert több összetevőt is figyelembe kell venni hozzá: a tárcsák számát, a sorok számát, a szimbólumok számát és egyebeket, de nem is adják meg pontos értékként: alacsony, közepes és magas volatilitású gépekről beszélnek. Az alacsony volatilitású gépeken kisebb tétekkel lehet játszani, a magas volatilitásúakon pedig nagyobb nyereményért ugyan, de jóval nagyobb kockázattal lehet magasabb összegeket feltenni.

Ezek alapján melyik az 5 legjobb nyerőgép?

Az 5 legjobb nyerőgépet végül magadnak kell majd kiválasztanod, mert te tudod, hogy mi tetszik neked a legjobban, de adunk néhány ötletet, ami alapján már el tudsz indulni a nyerőgépek útvesztőjében.

Az 5 legjobb nyerőgép között feltétlenül ott találod a BF Games játékait, például a Dragons Powert vagy a Wild Buffalo Trailst. A BF Games viszonylag fiatal vállalkozás, de a játékaikba pakolt fantasztikus bónuszok, a színes és izgalmas témák és a remek kivitelezés mégis a legnagyobb játékszoftver-gyártók közé emeli őket. Ha a játékot a BF Games gyártotta, bátran kipróbálhatod, biztosan nem fogsz csalódni.

Dragons Power

Wild Buffalo Trailst

A Relax Gaming asztaláról kikerült Book of 99 témája, a görög mitológia lebilincselően izgalmas világa mellett magas RTP-je miatt kerülhet fel az 5 legjobb nyerőgép listájára. A 99%-os RTP döbbenetesen magas, a játékosokat pedig végtelen kombinációk gyártására csábítja az öt tárcsa, a három sor és a tíz játékvonal. De a legendás ázsiai templomkereső játék, a Temple Tumble 2 is a Relax Gaming munkáját dícséri.

Book of 99

Ha az 5 legjobb nyerőgép listáját állítod össze, a patinás szoftvergyártó Pragmatic Plays játékaival sem nagyon tudsz mellényúlni. A cuki kutyusokat, szaftos csontokat és elképesztő bónuszokat ötvöző Dog House, a számos kombinációra lehetőséget adó, focis témájú Spin and Score vagy a sörrajongók álma, a 20 játékvonalat felvonultató Octobeer fortunes könnyen felkerülhet a listádra. 

Dog House

Az 1996-os alapítású NetEnt szintén a már jól bejáratott és kipróbált szoftvergyártók közé tartozik, de a folyamatosan frissülő és megújuló játékkínálatuk miatt játékaik szinte biztosan helyet érdemelnek az 5 legjobb nyerőgép listájában. Klasszikus és sok variációt kínáló játékuk, a progresszív jackpotot kínáló Mega Joker már régóta népszerű, de a kalandor felfedező, Gonzo nyomába szegődve a Gonzo’s Quest vagy Gonzo’s Treasure Hunt játékok is méltán számítanak a játékosok kedvencei közé, legfrissebb alkotásuk pedig egyenesen Gordon Ramsay barátságos karjaiba és pokoli konyhájába kalauzolja a bátor jelentkezőket.

Ha pedig inkább téma alapján választanád ki az 5 legjobb nyerőgépet, akkor sem kell kétségbe esned, mert így is hatalmas választék áll rendelkezésedre. Akár a vadnyugat, akár a távol kelet, akár a messzi észak mitológiája vonz, izgalmasabbnál izgalmasabb slot és megaways játékok varázsolják képernyődre a számodra legkedvesebb ábrákat. A book típusú nyerőgépek listája pedig valóban szinte végtelen, a Book of Ra egyiptomi témájú játéktól kezdve a kincsvadász Book of Tut Respin játékon át a hátborzongató, őrültekházában játszódó Book of Madnessig, de találhatsz koktélos, vámpíros és focis játékokat is.

A legtöbb online kaszinó felülete reszponzív kialakítású, ami annyit jelent, hogy ha nincs is mobilapplikációja az adott kaszinónak, de az 5 legjobb nyerőgéppel nem csak otthon játszhatsz, hanem a mobiltelefonodon vagy a tableteden magaddal is viheted bárhová. Ha pedig elsőre nem szeretnél a játékban kockáztatni, a legtöbb kaszinóban demó verzióban is rendelkezésedre állnak a legjobb nyerőgépek.